średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste szaszłyki à la kebab z marynatą turecką i warzywami. Poznaj prosty przepis na pyszne mięso z grilla lub piekarnika, podawane z jogurtowym sosem czosnkowym. Idealne na obiad lub grilla w każdą pogodę!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z grilla z karkówką, kolorową papryką, cebulą i pieczarkami. Idealne na letnie spotkania przy grillu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne dzięki marynacie i przyprawom. Sprawdzony przepis na grillową ucztę!
łatwe
35 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z kurczaka marynowanego w jogurcie i przyprawach, połączone ze słodkimi brzoskwiniami. Idealne danie z grilla, łatwe w przygotowaniu i pełne wyrazistych smaków. Doskonały pomysł na letnie grillowanie.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z cukinią, pomidorkami i mięsem w aromatycznej marynacie. Idealne na grilla, ale równie pyszne z piekarnika czy patelni grillowej. Doskonałe na letnie spotkania lub rodzinny obiad przez cały rok.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z kurczaka z kolorową papryką, cebulą i wędzonym boczkiem. Marynowane w pikantnych przyprawach, grillowane do złocistego koloru. Idealne na grilla z domowym sosem pikantnym.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste szaszłyki à la kebab z marynatą turecką i warzywami. Poznaj prosty przepis na pyszne mięso z grilla lub piekarnika, podawane z jogurtowym sosem czosnkowym. Idealne na obiad lub grilla w każdą pogodę!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z grilla z karkówką, kolorową papryką, cebulą i pieczarkami. Idealne na letnie spotkania przy grillu. Łatwe w przygotowaniu, aromatyczne dzięki marynacie i przyprawom. Sprawdzony przepis na grillową ucztę!
łatwe
35 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z kurczaka marynowanego w jogurcie i przyprawach, połączone ze słodkimi brzoskwiniami. Idealne danie z grilla, łatwe w przygotowaniu i pełne wyrazistych smaków. Doskonały pomysł na letnie grillowanie.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z cukinią, pomidorkami i mięsem w aromatycznej marynacie. Idealne na grilla, ale równie pyszne z piekarnika czy patelni grillowej. Doskonałe na letnie spotkania lub rodzinny obiad przez cały rok.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z kurczaka z kolorową papryką, cebulą i wędzonym boczkiem. Marynowane w pikantnych przyprawach, grillowane do złocistego koloru. Idealne na grilla z domowym sosem pikantnym.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".