łatwe
45 min.
4 os.
Kremowe piersi z kurczaka ze szpinakiem i serkiem topionym - szybki i pyszny obiad gotowy w 45 minut. Delikatne mięso w aromatycznym sosie śmietanowym, idealne z makaronem na codzienny posiłek.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
łatwe
15 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka pieczone z czosnkiem i kaparami - szybki i efektowny obiad dla całej rodziny. Aromatyczne, delikatne mięso z wyrazistym smakiem kaparów, idealne na codzienny posiłek lub uroczystą kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka marynowane w jogurcie z curry - orientalna propozycja na delikatne mięso drobiowe. Szybki przepis na złociste filety o wyrazistym smaku, idealne na codzienny obiad lub uroczystą kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka w meksykańskiej marynacie z aromatycznymi przyprawami, podane z domową salsą pomidorową i chrupiącą bagietką. Idealne danie na grilla z pikantnym charakterem.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowe piersi z kurczaka ze szpinakiem i serkiem topionym - szybki i pyszny obiad gotowy w 45 minut. Delikatne mięso w aromatycznym sosie śmietanowym, idealne z makaronem na codzienny posiłek.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka pieczone z czosnkiem i kaparami - szybki i efektowny obiad dla całej rodziny. Aromatyczne, delikatne mięso z wyrazistym smakiem kaparów, idealne na codzienny posiłek lub uroczystą kolację.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka marynowane w jogurcie z curry - orientalna propozycja na delikatne mięso drobiowe. Szybki przepis na złociste filety o wyrazistym smaku, idealne na codzienny obiad lub uroczystą kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste piersi z kurczaka w meksykańskiej marynacie z aromatycznymi przyprawami, podane z domową salsą pomidorową i chrupiącą bagietką. Idealne danie na grilla z pikantnym charakterem.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.