łatwe
60 min.
4 os.
Domowa zapiekanka à la lasagne z makaronem rurki - prosta alternatywa dla tradycyjnej włoskiej lasagne. Soczyste mięso mielone, aromatyczny sos pomidorowy i ciągnący się ser tworzą pyszny, sycący posiłek idealny na rodzinny obiad.
średnie
60 min.
6 os.
Odkryj autentyczną włoską lasagne z bogatym sosem bolognese i kremowym beszamelem. Nasz sprawdzony przepis krok po kroku pomoże Ci przygotować to klasyczne danie, idealne na rodzinny obiad we włoskim stylu.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
45 min.
4 os.
Klasyczna włoska lasagne z mięsem mielonym i sosem pomidorowym. Proste i aromatyczne danie zapiekane z serem, idealne na rodzinny obiad lub kolację. Sprawdzony przepis na tradycyjną zapiekankę makaronową.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj smak Grecji z aromatyczną lazanią warstwową z bakłażanem, serem feta i cynamonem. Soczyste mięso, pomidory i ser żółty tworzą pyszne danie, które wypełni Twoją kuchnię śródziemnomorskim zapachem.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
60 min.
4 os.
Domowa zapiekanka à la lasagne z makaronem rurki - prosta alternatywa dla tradycyjnej włoskiej lasagne. Soczyste mięso mielone, aromatyczny sos pomidorowy i ciągnący się ser tworzą pyszny, sycący posiłek idealny na rodzinny obiad.
średnie
60 min.
6 os.
Odkryj autentyczną włoską lasagne z bogatym sosem bolognese i kremowym beszamelem. Nasz sprawdzony przepis krok po kroku pomoże Ci przygotować to klasyczne danie, idealne na rodzinny obiad we włoskim stylu.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
45 min.
4 os.
Klasyczna włoska lasagne z mięsem mielonym i sosem pomidorowym. Proste i aromatyczne danie zapiekane z serem, idealne na rodzinny obiad lub kolację. Sprawdzony przepis na tradycyjną zapiekankę makaronową.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj smak Grecji z aromatyczną lazanią warstwową z bakłażanem, serem feta i cynamonem. Soczyste mięso, pomidory i ser żółty tworzą pyszne danie, które wypełni Twoją kuchnię śródziemnomorskim zapachem.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.