średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Aksamitny kurczak curry z bakłażanem, papryką i orzeszkami ziemnymi. Szybki przepis na kremowe danie z orientalnym sosem curry. Możliwa również wersja wegetariańska bez mięsa.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
średnie
55 min.
4 os.
Odkryj aromatyczny kurczak curry z wiórkami kokosowymi - orientalne danie pełne egzotycznych smaków. Połączenie delikatnego mięsa drobiowego z indyjskimi przyprawami i kokosem. Szybki przepis na wykwintny obiad gotowy w 30 minut!
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
30 min.
3 os.
Odkryj bigos z cukinii - letnią wersję tradycyjnego dania kuchni polskiej. Szybki, soczysty przepis z boczkiem i kiełbasą, idealny na obiad lub kolację. Zaskocz bliskich nową odsłoną klasyki!
łatwe
45 min.
5 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty, kiełbasy i przypraw. Proste danie jednogarnkowe, które smakuje lepiej po odgrzaniu. Idealne na obiad lub kolację z pieczywem.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Aksamitny kurczak curry z bakłażanem, papryką i orzeszkami ziemnymi. Szybki przepis na kremowe danie z orientalnym sosem curry. Możliwa również wersja wegetariańska bez mięsa.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
średnie
55 min.
4 os.
Odkryj aromatyczny kurczak curry z wiórkami kokosowymi - orientalne danie pełne egzotycznych smaków. Połączenie delikatnego mięsa drobiowego z indyjskimi przyprawami i kokosem. Szybki przepis na wykwintny obiad gotowy w 30 minut!
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
30 min.
3 os.
Odkryj bigos z cukinii - letnią wersję tradycyjnego dania kuchni polskiej. Szybki, soczysty przepis z boczkiem i kiełbasą, idealny na obiad lub kolację. Zaskocz bliskich nową odsłoną klasyki!
łatwe
45 min.
5 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty, kiełbasy i przypraw. Proste danie jednogarnkowe, które smakuje lepiej po odgrzaniu. Idealne na obiad lub kolację z pieczywem.