łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjny kociołek z kurczakiem, warzywami i ziemniakami - pożywne danie jednogarnkowe w stylu europejskich gulaszów. Prosty przepis na rozgrzewający posiłek, idealny na jesienne dni.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjny kociołek węgierski - aromatyczne danie jednogarnkowe z mięsem, papryką i ziemniakami. Pyszny gulasz inspirowany kuchnią węgierską, idealny na rodzinny obiad czy przyjęcie w chłodne dni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny kociołek domowy z mięsem i warzywami - tradycyjne danie jednogarnkowe w wersji do przygotowania w domu. Aromatyczny, sycący przepis idealny na jesienny obiad rodzinny.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj smak Meksyku w 30 minut! Aromatyczny kociołek z mielonym mięsem, papryką, pomidorami i czerwoną fasolą, doprawiony pikantną chili. Idealne danie z ryżem na sycący obiad pełen egzotycznych smaków.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjny kociołek z kurczakiem, warzywami i ziemniakami - pożywne danie jednogarnkowe w stylu europejskich gulaszów. Prosty przepis na rozgrzewający posiłek, idealny na jesienne dni.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjny kociołek węgierski - aromatyczne danie jednogarnkowe z mięsem, papryką i ziemniakami. Pyszny gulasz inspirowany kuchnią węgierską, idealny na rodzinny obiad czy przyjęcie w chłodne dni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny kociołek domowy z mięsem i warzywami - tradycyjne danie jednogarnkowe w wersji do przygotowania w domu. Aromatyczny, sycący przepis idealny na jesienny obiad rodzinny.
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj smak Meksyku w 30 minut! Aromatyczny kociołek z mielonym mięsem, papryką, pomidorami i czerwoną fasolą, doprawiony pikantną chili. Idealne danie z ryżem na sycący obiad pełen egzotycznych smaków.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.