średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszne cannelloni ze szpinakiem i serem camembert, zapiekane w sosie Knorr. Klasyczny włoski makaron faszerowany kremowym nadzieniem szpinakowym - szybki i uzależniający przepis na obiad gotowy w 30 minut!
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne cannelloni z mięsem mielonym w sosie bolognese, zapiekane z serem. Domowy, sycący obiad z makaronem, idealny dla całej rodziny. Łatwy przepis na włoskie danie z piekarnika.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
łatwe
50 min.
8 os.
Pyszne cannelloni z mozzarellą i suszonymi pomidorami - klasyczne włoskie danie w aromatycznym sosie pomidorowym. Idealny przepis na codzienny obiad lub przyjęcie, który zachwyci każdego miłośnika makaronów.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszne cannelloni z kremowym szpinakiem - włoskie rurki makaronowe nadziewane aksamitnym farszem szpinakowym, zapiekane pod pomidorowo-śmietanową pierzynką z serem. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne cannelloni z dynią, twarożkiem i szpinakiem - idealne jesienne danie. Kremowy farsz z dodatkiem orzechów i parmezanu, zapiekany w serowym sosie. Doskonały przepis na sezonową dynię w makaronowej odsłonie.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszne cannelloni ze szpinakiem i serem camembert, zapiekane w sosie Knorr. Klasyczny włoski makaron faszerowany kremowym nadzieniem szpinakowym - szybki i uzależniający przepis na obiad gotowy w 30 minut!
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne cannelloni z mięsem mielonym w sosie bolognese, zapiekane z serem. Domowy, sycący obiad z makaronem, idealny dla całej rodziny. Łatwy przepis na włoskie danie z piekarnika.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
50 min.
8 os.
Pyszne cannelloni z mozzarellą i suszonymi pomidorami - klasyczne włoskie danie w aromatycznym sosie pomidorowym. Idealny przepis na codzienny obiad lub przyjęcie, który zachwyci każdego miłośnika makaronów.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszne cannelloni z kremowym szpinakiem - włoskie rurki makaronowe nadziewane aksamitnym farszem szpinakowym, zapiekane pod pomidorowo-śmietanową pierzynką z serem. Idealne na rodzinny obiad!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos wielkopolski z wędzonym boczkiem, karkówką i kiełbasą. Rozgrzewające, jednogarnkowe danie z kapustą, grzybami i śliwkami suszonymi. Idealne na rodzinny obiad w chłodne dni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne cannelloni z dynią, twarożkiem i szpinakiem - idealne jesienne danie. Kremowy farsz z dodatkiem orzechów i parmezanu, zapiekany w serowym sosie. Doskonały przepis na sezonową dynię w makaronowej odsłonie.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".