łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa polenta z karmelizowanym konfitem cebulowym, parmezanem i serem pleśniowym. Domowy przepis na włoski przysmak w nowej odsłonie - idealny jako przystawka lub dodatek do dań głównych.
łatwe
55 min.
4 os.
Kremowa polenta z dynią, pomidorkami i świeżym szpinakiem. Pyszne, wegetariańskie danie, które łączy delikatność kaszy kukurydzianej z intensywnym smakiem warzyw. Idealne na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny przepis na baleron białoruski z kurczaka - tradycyjną wędlinę, która ewoluowała z wieprzowej w drobiową wersję. Poznaj krok po kroku jak przygotować ten wyjątkowy element białoruskiego dziedzictwa kulinarnego.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa polenta z karmelizowanym konfitem cebulowym, parmezanem i serem pleśniowym. Domowy przepis na włoski przysmak w nowej odsłonie - idealny jako przystawka lub dodatek do dań głównych.
łatwe
55 min.
4 os.
Kremowa polenta z dynią, pomidorkami i świeżym szpinakiem. Pyszne, wegetariańskie danie, które łączy delikatność kaszy kukurydzianej z intensywnym smakiem warzyw. Idealne na sycący obiad lub kolację.
Odkryj autentyczny przepis na baleron białoruski z kurczaka - tradycyjną wędlinę, która ewoluowała z wieprzowej w drobiową wersję. Poznaj krok po kroku jak przygotować ten wyjątkowy element białoruskiego dziedzictwa kulinarnego.