łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste eskalopki z polędwiczki z mozzarellą i pomidorami. Delikatne mięso złożone na pół, przyprawione i obsmażone, podane z roztopionym serem i świeżą bazylią. Szybki i pyszny obiad!
łatwe
30 min.
5 os.
Soczyste eskalopki zapiekane z mozzarellą, bazylią i pomidorami, podane z makaronem i kremowym sosem winnym. Idealne na szybki obiad lub uroczystą kolację. Proste w przygotowaniu danie o intensywnym serowym smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany mięsem mielonym i serem feta. Soczyste połączenie wołowiny i jagnięciny z aromatycznymi przyprawami, warzywami i rodzynkami. Idealne danie dla początkujących i sceptyków bakłażana.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 11 czerwca, 2025
średnie
60 min.
2 os.
Pyszne bakłażany faszerowane mielonym mięsem z indyka, wzbogacone pieczarkami i pomidorami, zapiekane pod serową kruszonką. Idealne danie obiadowe dla miłośników zdrowej kuchni śródziemnomorskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste eskalopki z polędwiczki z mozzarellą i pomidorami. Delikatne mięso złożone na pół, przyprawione i obsmażone, podane z roztopionym serem i świeżą bazylią. Szybki i pyszny obiad!
łatwe
30 min.
5 os.
Soczyste eskalopki zapiekane z mozzarellą, bazylią i pomidorami, podane z makaronem i kremowym sosem winnym. Idealne na szybki obiad lub uroczystą kolację. Proste w przygotowaniu danie o intensywnym serowym smaku.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany mięsem mielonym i serem feta. Soczyste połączenie wołowiny i jagnięciny z aromatycznymi przyprawami, warzywami i rodzynkami. Idealne danie dla początkujących i sceptyków bakłażana.
średnie
60 min.
2 os.
Pyszne bakłażany faszerowane mielonym mięsem z indyka, wzbogacone pieczarkami i pomidorami, zapiekane pod serową kruszonką. Idealne danie obiadowe dla miłośników zdrowej kuchni śródziemnomorskiej.