- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatny łosoś pieczony w marynacie z majonezu, podany z kremowym sosem chrzanowym i grillowanymi warzywami. Idealne danie na świąteczny obiad lub elegancką kolację. Szybkie i efektowne.
łatwe
25 min.
4 os.
Soczysty łosoś pieczony w aromatycznym sosie miodowo-musztardowym z koperkiem. Delikatne filety w pikantnej marynacie z czarnym pieprzem, idealne na wykwintny obiad w 15 minut.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 kwietnia, 2025
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatny łosoś pieczony w marynacie z majonezu, podany z kremowym sosem chrzanowym i grillowanymi warzywami. Idealne danie na świąteczny obiad lub elegancką kolację. Szybkie i efektowne.
łatwe
25 min.
4 os.
Soczysty łosoś pieczony w aromatycznym sosie miodowo-musztardowym z koperkiem. Delikatne filety w pikantnej marynacie z czarnym pieprzem, idealne na wykwintny obiad w 15 minut.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.