łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysty pieczony rostbef z aromatycznym sosem z czerwonego wina i rozmarynu. Eleganckie danie główne, które zachwyci smakiem i prostotą przygotowania. Idealny wybór na uroczysty obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z aromatycznym czarnym pieprzem i kaparami, grillowane do perfekcji. Prosta marynata z oliwą i przyprawami nadaje mięsu wyjątkowy smak. Idealne danie dla miłośników wołowiny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 kwietnia, 2025
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.
łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysty pieczony rostbef z aromatycznym sosem z czerwonego wina i rozmarynu. Eleganckie danie główne, które zachwyci smakiem i prostotą przygotowania. Idealny wybór na uroczysty obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z aromatycznym czarnym pieprzem i kaparami, grillowane do perfekcji. Prosta marynata z oliwą i przyprawami nadaje mięsu wyjątkowy smak. Idealne danie dla miłośników wołowiny.
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.