łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025
Odkryj sekrety przygotowania autentycznych sycylijskich arancini - chrupiących kulek ryżowych z nadzieniem. Poznaj historię i tradycyjne receptury tego kultowego włoskiego street foodu, który podbił świat.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj sekrety przygotowania autentycznych sycylijskich arancini - chrupiących kulek ryżowych z nadzieniem. Poznaj historię i tradycyjne receptury tego kultowego włoskiego street foodu, który podbił świat.