Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysty antrykot z kurczaka z fasolką szparagową i boczkiem - szybki przepis na eleganckie danie obiadowe. Odkryj jak przygotować delikatne mięso z udek bez kości, idealne na rodzinny posiłek.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
Odkryj tradycyjne przepisy na jesiotra wigilijnego - szlachetną rybę, która od wieków zdobi polskie stoły świąteczne. Poznaj tajniki smażenia i pieczenia tej wykwintnej potrawy na Wigilię.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj kabsę - narodowe danie Arabii Saudyjskiej z bogatą historią beduińską. Poznaj tajniki przygotowania aromatycznego ryżu z mięsem, który podbił kuchnię arabską. Przepis i tradycje 2025.