łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste duszone kotlety wieprzowe marynowane w ziołach i czosnku. Delikatne mięso w aromatycznym sosie to idealny pomysł na sycący obiad dla całej rodziny. Szybki i prosty przepis na tradycyjne danie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste duszone kotlety wieprzowe marynowane w ziołach i czosnku. Delikatne mięso w aromatycznym sosie to idealny pomysł na sycący obiad dla całej rodziny. Szybki i prosty przepis na tradycyjne danie.
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.