średnie
45 min.
2 os.
Soczyste roladki z serem i czosnkiem w chrupiącej panierce. Prosty przepis na obiad z dodatkiem kuskusu. Idealne danie dla miłośników serowych niespodzianek w mięsie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.
średnie
45 min.
2 os.
Soczyste roladki z serem i czosnkiem w chrupiącej panierce. Prosty przepis na obiad z dodatkiem kuskusu. Idealne danie dla miłośników serowych niespodzianek w mięsie.
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.