- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 kwietnia, 2025
Odkryj tajniki przygotowania autentycznej focacci - tradycyjnego płaskiego chleba z Ligurii. Poznaj historię tego włoskiego przysmaku i naucz się piec idealną focaccię w domowych warunkach.
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.
Odkryj tajniki przygotowania autentycznej focacci - tradycyjnego płaskiego chleba z Ligurii. Poznaj historię tego włoskiego przysmaku i naucz się piec idealną focaccię w domowych warunkach.