- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 maja, 2025
średnie
30 min.
2 os.
Soczysta panga w kremowym sosie koperkowo-śmietanowym z marchewką i pietruszką. Prosta i szybka potrawa z piekarnika, idealna na rodzinny obiad. Gotowa w zaledwie 20 minut!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.
średnie
30 min.
2 os.
Soczysta panga w kremowym sosie koperkowo-śmietanowym z marchewką i pietruszką. Prosta i szybka potrawa z piekarnika, idealna na rodzinny obiad. Gotowa w zaledwie 20 minut!
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.