średnie
- min.
4 os.
Tradycyjny przepis na królika pieczonego w marynacie winnej. Delikatne mięso naszpikowane słoniną, pieczone do złocistego koloru i podane z kremowym sosem śmietanowym. Idealne danie na wyjątkowe okazje.
trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sum lub miętus pieczony w śmietanie - proste danie rybne przygotowane w piekarniku. Delikatne filety bez skóry, skropione cytryną i upieczone do perfekcji. Idealne na obiad lub kolację.
średnie
- min.
4 os.
Tradycyjny przepis na królika pieczonego w marynacie winnej. Delikatne mięso naszpikowane słoniną, pieczone do złocistego koloru i podane z kremowym sosem śmietanowym. Idealne danie na wyjątkowe okazje.
trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sum lub miętus pieczony w śmietanie - proste danie rybne przygotowane w piekarniku. Delikatne filety bez skóry, skropione cytryną i upieczone do perfekcji. Idealne na obiad lub kolację.