łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na duszone mięso kozie z cebulą i pomidorami. Aromatyczne danie przygotowane z dodatkiem tymianku i przypraw, idealne na sycący obiad. Prosty sposób na delikatne mięso kozie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na duszone mięso kozie z cebulą i pomidorami. Aromatyczne danie przygotowane z dodatkiem tymianku i przypraw, idealne na sycący obiad. Prosty sposób na delikatne mięso kozie.
Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.