łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na duszone mięso kozie z cebulą i pomidorami. Aromatyczne danie przygotowane z dodatkiem tymianku i przypraw, idealne na sycący obiad. Prosty sposób na delikatne mięso kozie.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 maja, 2025
Odkryj przepis na szybkie czebureki na kefirze - tradycyjne danie kuchni krymsko-tatarskiej w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z kefirem tworzy wyjątkowo smaczne półksiężyce z mięsnym nadzieniem.
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjny przepis na duszone mięso kozie z cebulą i pomidorami. Aromatyczne danie przygotowane z dodatkiem tymianku i przypraw, idealne na sycący obiad. Prosty sposób na delikatne mięso kozie.
Odkryj przepis na szybkie czebureki na kefirze - tradycyjne danie kuchni krymsko-tatarskiej w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z kefirem tworzy wyjątkowo smaczne półksiężyce z mięsnym nadzieniem.