łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste plastry zapiekanego karczku w warstwie z pieczarkami i serem. Idealny obiad z pieczonymi ziemniakami. Prosty przepis na mięso marynowane przez noc, zapiekane w piekarniku do złocistej doskonałości.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 kwietnia, 2025
Odkryj tajniki przygotowania autentycznej focacci - tradycyjnego płaskiego chleba z Ligurii. Poznaj historię tego włoskiego przysmaku i naucz się piec idealną focaccię w domowych warunkach.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste plastry zapiekanego karczku w warstwie z pieczarkami i serem. Idealny obiad z pieczonymi ziemniakami. Prosty przepis na mięso marynowane przez noc, zapiekane w piekarniku do złocistej doskonałości.
Odkryj tajniki przygotowania autentycznej focacci - tradycyjnego płaskiego chleba z Ligurii. Poznaj historię tego włoskiego przysmaku i naucz się piec idealną focaccię w domowych warunkach.