łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste plastry zapiekanego karczku w warstwie z pieczarkami i serem. Idealny obiad z pieczonymi ziemniakami. Prosty przepis na mięso marynowane przez noc, zapiekane w piekarniku do złocistej doskonałości.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 maja, 2025
Odkryj przepis na szybkie czebureki na kefirze - tradycyjne danie kuchni krymsko-tatarskiej w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z kefirem tworzy wyjątkowo smaczne półksiężyce z mięsnym nadzieniem.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste plastry zapiekanego karczku w warstwie z pieczarkami i serem. Idealny obiad z pieczonymi ziemniakami. Prosty przepis na mięso marynowane przez noc, zapiekane w piekarniku do złocistej doskonałości.
Odkryj przepis na szybkie czebureki na kefirze - tradycyjne danie kuchni krymsko-tatarskiej w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z kefirem tworzy wyjątkowo smaczne półksiężyce z mięsnym nadzieniem.