- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 lipca, 2025
łatwe
70 min.
2 os.
Pyszna kapusta włoska faszerowana mięsem mielonym - tradycyjny przepis na sycące danie obiadowe. Soczysta kapusta z aromatycznym nadzieniem mięsnym z dodatkiem czosnku i tymianku, pieczona do złocistej doskonałości.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 sierpnia, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj roladki z kapusty włoskiej z kaszą bulgur - nowoczesna wersja tradycyjnych gołąbków. Aromatyczny farsz z fetą i orzeszkami pinii, zapiekany w domowym sosie pomidorowym. Pyszne danie dla miłośników warzywnych przysmaków.
średnie
60 min.
6 os.
Tradycyjne polskie gołąbki z kapusty i mięsa - prosty przepis na sycące danie obiadowe. Dowiedz się jak prawidłowo zawijać gołąbki i przygotować aromatyczny sos pomidorowy.
łatwe
45 min.
5 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i mięsem - domowe danie jednogarnkowe, które łączy smak gotowanej kapusty, podsmażanego mięsa i makaronu. Proste w przygotowaniu, pełne aromatu i idealnie doprawione.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos staropolski - klasyczne danie z kapusty kiszonej i białej, mięsa oraz grzybów. Sekret smaku tkwi w naprzemiennym gotowaniu i studzeniu. Idealna potrawa na zimowe dni i spotkania rodzinne.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatne półksiężyce kapusty duszone z soczystym kurczakiem i aromatycznymi przyprawami. Proste, tradycyjne danie jednogarnkowe, które zachwyca smakiem i jest łatwe w przygotowaniu.
łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjna golonka pieczona w kapuście kiszonej - soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami, gotowane i zapiekane do złocistego koloru. Idealna na obiad z chrzanem, musztardą i zimnym piwem.
średnie
90 min.
8 os.
Szybki bigos z włoskiej kapusty z mięsem, grzybami i kiełbasą. Tradycyjne danie w nowoczesnym wydaniu - aromatyczne, sycące i łatwe w przygotowaniu. Idealny na rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
8 os.
Odkryj pyszne łazanki z kapustą pekińską - delikatniejszą alternatywą dla tradycyjnej białej kapusty. Szybki i sycący obiad z makaronem, boczkiem i pieczarkami, który zachwyci całą rodzinę swoim wyjątkowym smakiem.
łatwe
70 min.
2 os.
Pyszna kapusta włoska faszerowana mięsem mielonym - tradycyjny przepis na sycące danie obiadowe. Soczysta kapusta z aromatycznym nadzieniem mięsnym z dodatkiem czosnku i tymianku, pieczona do złocistej doskonałości.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj roladki z kapusty włoskiej z kaszą bulgur - nowoczesna wersja tradycyjnych gołąbków. Aromatyczny farsz z fetą i orzeszkami pinii, zapiekany w domowym sosie pomidorowym. Pyszne danie dla miłośników warzywnych przysmaków.
średnie
60 min.
6 os.
Tradycyjne polskie gołąbki z kapusty i mięsa - prosty przepis na sycące danie obiadowe. Dowiedz się jak prawidłowo zawijać gołąbki i przygotować aromatyczny sos pomidorowy.
łatwe
45 min.
5 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i mięsem - domowe danie jednogarnkowe, które łączy smak gotowanej kapusty, podsmażanego mięsa i makaronu. Proste w przygotowaniu, pełne aromatu i idealnie doprawione.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny bigos staropolski - klasyczne danie z kapusty kiszonej i białej, mięsa oraz grzybów. Sekret smaku tkwi w naprzemiennym gotowaniu i studzeniu. Idealna potrawa na zimowe dni i spotkania rodzinne.
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatne półksiężyce kapusty duszone z soczystym kurczakiem i aromatycznymi przyprawami. Proste, tradycyjne danie jednogarnkowe, które zachwyca smakiem i jest łatwe w przygotowaniu.
łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjna golonka pieczona w kapuście kiszonej - soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami, gotowane i zapiekane do złocistego koloru. Idealna na obiad z chrzanem, musztardą i zimnym piwem.
średnie
90 min.
8 os.
Szybki bigos z włoskiej kapusty z mięsem, grzybami i kiełbasą. Tradycyjne danie w nowoczesnym wydaniu - aromatyczne, sycące i łatwe w przygotowaniu. Idealny na rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
8 os.
Odkryj pyszne łazanki z kapustą pekińską - delikatniejszą alternatywą dla tradycyjnej białej kapusty. Szybki i sycący obiad z makaronem, boczkiem i pieczarkami, który zachwyci całą rodzinę swoim wyjątkowym smakiem.