łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna zapiekanka z kalafiora i mięsa mielonego pod serową kruszonką - szybki i ekonomiczny obiad dla całej rodziny. Soczyste mięso i delikatny kalafior tworzą idealne połączenie smaków w jednym naczyniu.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne kotlety mielone z kremowym kalafiorem - klasyczny obiad w nowej odsłonie. Soczyste mięso z dodatkiem Knorr, podane z delikatnym sosem kalafiorowym. Idealne danie rodzinne na każdą porę roku.
łatwe
45 min.
5 os.
Odkryj przepis na pyszny kalafior zapiekany z szynką, papryką i kremowym sosem serowym. Doskonała alternatywa dla tradycyjnego gotowanego kalafiora - idealna na rodzinny obiad lub kolację. Szybko, smacznie i prosto!
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna zapiekanka kalafiorowa w cieście francuskim z kurczakiem, serem mozzarella i pomidorami. Proste danie z warzywami, idealne na rodzinny obiad. Szybki przepis na sycącą zapiekankę.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 czerwca, 2025
Odkryj autentyczne gołąbki ormiańskie (tolma) - tradycyjne danie z VII wieku p.n.e., teraz w nowoczesnym wydaniu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tego wyjątkowego przysmaku kuchni ormiańskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna zapiekanka z kalafiora i mięsa mielonego pod serową kruszonką - szybki i ekonomiczny obiad dla całej rodziny. Soczyste mięso i delikatny kalafior tworzą idealne połączenie smaków w jednym naczyniu.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne kotlety mielone z kremowym kalafiorem - klasyczny obiad w nowej odsłonie. Soczyste mięso z dodatkiem Knorr, podane z delikatnym sosem kalafiorowym. Idealne danie rodzinne na każdą porę roku.
łatwe
45 min.
5 os.
Odkryj przepis na pyszny kalafior zapiekany z szynką, papryką i kremowym sosem serowym. Doskonała alternatywa dla tradycyjnego gotowanego kalafiora - idealna na rodzinny obiad lub kolację. Szybko, smacznie i prosto!
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna zapiekanka kalafiorowa w cieście francuskim z kurczakiem, serem mozzarella i pomidorami. Proste danie z warzywami, idealne na rodzinny obiad. Szybki przepis na sycącą zapiekankę.
Odkryj autentyczne gołąbki ormiańskie (tolma) - tradycyjne danie z VII wieku p.n.e., teraz w nowoczesnym wydaniu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tego wyjątkowego przysmaku kuchni ormiańskiej.