łatwe
15 min.
4 os.
Szybki makaron spaghetti z aromatycznym pesto alla genovese, orzeszkami i parmezanem. Poznaj tradycyjny włoski przepis na pyszny obiad dla całej rodziny, gotowy w kilka minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron z sosem 4 sery - szybkie i wyśmienite danie w stylu włoskim. Połączenie spaghetti z aksamitnym sosem z intensywnych serów tworzy prawdziwą ucztę dla podniebienia. Idealne na codzienny obiad!
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak włoskiej kuchni z naszym przepisem na makaron Bolognese z czosnkiem. Aromatyczny sos mięsny z pomidorami i ziołami, podany z al dente ugotowanym makaronem i posypany serem - idealne danie obiadowe!
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron cztery sery z kurczakiem i winogronami - szybki i pyszny obiad dla całej rodziny. Proste danie z sosem serowym Knorr, idealne na codzienny posiłek po pracy.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
Odkryj tajniki przygotowania labneh - kremowego, tradycyjnego nabiału z Bliskiego Wschodu o historii sięgającej 5000 lat. Poznaj techniki odsączania jogurtu praktykowane przez wieki w regionie Lewantu.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybki makaron spaghetti z aromatycznym pesto alla genovese, orzeszkami i parmezanem. Poznaj tradycyjny włoski przepis na pyszny obiad dla całej rodziny, gotowy w kilka minut!
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron z sosem 4 sery - szybkie i wyśmienite danie w stylu włoskim. Połączenie spaghetti z aksamitnym sosem z intensywnych serów tworzy prawdziwą ucztę dla podniebienia. Idealne na codzienny obiad!
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak włoskiej kuchni z naszym przepisem na makaron Bolognese z czosnkiem. Aromatyczny sos mięsny z pomidorami i ziołami, podany z al dente ugotowanym makaronem i posypany serem - idealne danie obiadowe!
łatwe
30 min.
4 os.
Kremowy makaron cztery sery z kurczakiem i winogronami - szybki i pyszny obiad dla całej rodziny. Proste danie z sosem serowym Knorr, idealne na codzienny posiłek po pracy.
Odkryj tajniki przygotowania labneh - kremowego, tradycyjnego nabiału z Bliskiego Wschodu o historii sięgającej 5000 lat. Poznaj techniki odsączania jogurtu praktykowane przez wieki w regionie Lewantu.