Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    25 min.

    4 os.

    Pyszne penne po włosku z kurczakiem i salami peperoni - szybki przepis na aromatyczny makaron w kremowym sosie pomidorowym. Gotowe w 25 minut! Idealne na codzienny obiad lub kolację z przyjaciółmi.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszny makaron penne w aromatycznym sosie pomidorowym z ziołami. Klasyczne włoskie danie z Kampanii, idealne al dente, z możliwością dodania świeżych pomidorów, papryczki chili i oliwek. Szybki i smakowity obiad dla całej rodziny.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszne sakiewki z kurczaka z kaszą jaglaną, pomidorami i bazylią. Delikatnie pikantne, soczyste mięso wypełnione aromatycznym farszem. Idealne danie obiadowe gotowe w 15 minut.

  • easy

    łatwe

    25 min.

    4 os.

    Szybkie i proste penne z tuńczykiem i pomidorami - idealne na obiad lub kolację. Makaron al dente w aromatycznym sosie pomidorowym z dodatkiem białego wina i soczystego tuńczyka. Pyszne danie gotowe w kilka minut!

  • easy

    łatwe

    50 min.

    4 os.

    Pikantny kurczak cajun z kaszą jaglaną, warzywami i pomarańczą. Soczyste mięso z charakterystycznymi przyprawami kuchni Luizjany, doprawione tabasco i podane z kolendrą. Łatwy przepis na aromatyczne danie.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    1 os.

    Kremowy makaron penne ze szpinakiem, serem pleśniowym i kurczakiem. Szybkie i uzależniające danie, które zachwyci smakoszy włoskiej kuchni. Idealny pomysł na sycący obiad w 20 minut.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste kacze udka faszerowane kaszą jaglaną z żurawiną i majerankiem. Pieczone do perfekcji, z chrupiącą skórką i aromatycznym nadzieniem. Idealne danie na wyjątkową kolację lub świąteczny obiad.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    2 os.

    Soczyste pulpety z mięsa mielonego i kaszy jaglanej, podane w aksamitnym kremie z kalarepy. Domowe danie łączące delikatny smak mięsa z aromatem świeżego koperku i warzyw.