- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 maja, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne sakiewki z kurczaka z kaszą jaglaną, pomidorami i bazylią. Delikatnie pikantne, soczyste mięso wypełnione aromatycznym farszem. Idealne danie obiadowe gotowe w 15 minut.
łatwe
50 min.
4 os.
Pikantny kurczak cajun z kaszą jaglaną, warzywami i pomarańczą. Soczyste mięso z charakterystycznymi przyprawami kuchni Luizjany, doprawione tabasco i podane z kolendrą. Łatwy przepis na aromatyczne danie.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste kacze udka faszerowane kaszą jaglaną z żurawiną i majerankiem. Pieczone do perfekcji, z chrupiącą skórką i aromatycznym nadzieniem. Idealne danie na wyjątkową kolację lub świąteczny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste pulpety z mięsa mielonego i kaszy jaglanej, podane w aksamitnym kremie z kalarepy. Domowe danie łączące delikatny smak mięsa z aromatem świeżego koperku i warzyw.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 maja, 2025
Odkryj jak kozi ser wraca do łask w polskiej kuchni! Poznaj historię, tradycyjne metody wyrobu i współczesny renesans tego wyjątkowego przysmaku, który podbija serca smakoszy w całej Polsce.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne sakiewki z kurczaka z kaszą jaglaną, pomidorami i bazylią. Delikatnie pikantne, soczyste mięso wypełnione aromatycznym farszem. Idealne danie obiadowe gotowe w 15 minut.
łatwe
50 min.
4 os.
Pikantny kurczak cajun z kaszą jaglaną, warzywami i pomarańczą. Soczyste mięso z charakterystycznymi przyprawami kuchni Luizjany, doprawione tabasco i podane z kolendrą. Łatwy przepis na aromatyczne danie.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste kacze udka faszerowane kaszą jaglaną z żurawiną i majerankiem. Pieczone do perfekcji, z chrupiącą skórką i aromatycznym nadzieniem. Idealne danie na wyjątkową kolację lub świąteczny obiad.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczyste pulpety z mięsa mielonego i kaszy jaglanej, podane w aksamitnym kremie z kalarepy. Domowe danie łączące delikatny smak mięsa z aromatem świeżego koperku i warzyw.
Odkryj jak kozi ser wraca do łask w polskiej kuchni! Poznaj historię, tradycyjne metody wyrobu i współczesny renesans tego wyjątkowego przysmaku, który podbija serca smakoszy w całej Polsce.