łatwe
30 min.
4 os.
Soczysty okoń z grilla z maślano-ziołowym nadzieniem. Dowiedz się jak przygotować rybę w całości, uzyskując chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Idealny przepis na grillowane ryby z aromatycznymi ziołami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
Odkryj historię grochu jako strategicznego składnika w polskiej kuchni wojskowej - od średniowiecznych kampanii rycerskich po nowoczesne racje żywnościowe. Poznaj ewolucję tego niedocenianego warzywa w menu żołnierskim.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczysty okoń z grilla z maślano-ziołowym nadzieniem. Dowiedz się jak przygotować rybę w całości, uzyskując chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Idealny przepis na grillowane ryby z aromatycznymi ziołami.
Odkryj historię grochu jako strategicznego składnika w polskiej kuchni wojskowej - od średniowiecznych kampanii rycerskich po nowoczesne racje żywnościowe. Poznaj ewolucję tego niedocenianego warzywa w menu żołnierskim.