- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
łatwe
35 min.
4 os.
Delikatna wątróbka drobiowa zawinięta w szynkę szwarcwaldzką z oscypkiem i śliwką, duszona z cebulą. Aromatyczne przyprawy nadają pikantności temu smakowitemu daniu, idealnemu na obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj prosty przepis na soczyste kotlety z wątróbki drobiowej, które zachwycą całą rodzinę. Poznaj sprawdzone proporcje składników i techniki przygotowania tego ekonomicznego i pełnego smaku dania obiadowego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.
łatwe
35 min.
4 os.
Delikatna wątróbka drobiowa zawinięta w szynkę szwarcwaldzką z oscypkiem i śliwką, duszona z cebulą. Aromatyczne przyprawy nadają pikantności temu smakowitemu daniu, idealnemu na obiad lub kolację.
Odkryj prosty przepis na soczyste kotlety z wątróbki drobiowej, które zachwycą całą rodzinę. Poznaj sprawdzone proporcje składników i techniki przygotowania tego ekonomicznego i pełnego smaku dania obiadowego.
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.