łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste żeberka w słodko-pikantnej marynacie miodowej. Prosty przepis na wyraziste w smaku mięso, idealne na obiad lub grilla. Doskonałe z pieczywem, frytkami i różnymi sosami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste żeberka w słodko-pikantnej marynacie miodowej. Prosty przepis na wyraziste w smaku mięso, idealne na obiad lub grilla. Doskonałe z pieczywem, frytkami i różnymi sosami.
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.