Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
łatwe
20 min.
2 os.
Kremowe penne z wędzonym łososiem w sosie śmietanowym - szybki i pyszny przepis na obiad lub kolację. Idealne połączenie delikatnej ryby bogatej w kwasy omega-3 z aromatycznym sosem i makaronem al dente.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.