łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny gulasz z fasolką szparagową i warzywami - tradycyjne danie węgierskie w prostym wydaniu. Idealne na codzienny obiad lub kolację. Soczyste mięso i warzywa w aromatycznym sosie zadowolą każdego miłośnika dań jednogarnkowych.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste uda kurczaka pieczone z chrupiącą fasolką szparagową i słodko-pikantnym sosem. Proste danie jednogarnkowe, idealne na rodzinny obiad. Łatwe w przygotowaniu, pełne aromatu i smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny gulasz z fasolką szparagową i warzywami - tradycyjne danie węgierskie w prostym wydaniu. Idealne na codzienny obiad lub kolację. Soczyste mięso i warzywa w aromatycznym sosie zadowolą każdego miłośnika dań jednogarnkowych.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste uda kurczaka pieczone z chrupiącą fasolką szparagową i słodko-pikantnym sosem. Proste danie jednogarnkowe, idealne na rodzinny obiad. Łatwe w przygotowaniu, pełne aromatu i smaku.
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.