łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
30 min.
6 os.
Odkryj orientalne smaki z przepisem na koftę z sosem paprykowo-ziołowym. Te aromatyczne szaszłyki mięsne z Bliskiego Wschodu, przyprawione Fix Gyros, idealnie komponują się z kremowym sosem i frytkami lub ryżem.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta karkówka z białą fasolą Jaś w aromatycznym sosie pomidorowym. Tradycyjne polskie danie jednogarnkowe, idealne na sycący obiad. Łatwy przepis na pyszną potrawę z mięsem i fasolą.
łatwe
50 min.
5 os.
Soczyste kotleciki jagnięce z rozmarynem, panierowane w orzechach laskowych i bułce panko. Aromatyczne mięso marynowane w ziołach, podane z orzeźwiającym jogurtem i cytryną. Idealne na wykwintny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kotleciki jagnięce z nadzieniem z fety, oliwek i suszonych pomidorów. Aromatyczne mięso przyprawione kolendrą i kuminem, perfekcyjnie grillowane dla pełni smaku. Idealne na obiad lub kolację.
łatwe
70 min.
4 os.
Soczysta jagnięcina duszona z aromatycznym czosnkiem i cynamonem. Delikatne mięso rozpływa się w ustach, a orientalne przyprawy nadają potrawie wyjątkowy charakter. Idealna na rodzinny obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
30 min.
6 os.
Odkryj orientalne smaki z przepisem na koftę z sosem paprykowo-ziołowym. Te aromatyczne szaszłyki mięsne z Bliskiego Wschodu, przyprawione Fix Gyros, idealnie komponują się z kremowym sosem i frytkami lub ryżem.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczysta karkówka z białą fasolą Jaś w aromatycznym sosie pomidorowym. Tradycyjne polskie danie jednogarnkowe, idealne na sycący obiad. Łatwy przepis na pyszną potrawę z mięsem i fasolą.
łatwe
50 min.
5 os.
Soczyste kotleciki jagnięce z rozmarynem, panierowane w orzechach laskowych i bułce panko. Aromatyczne mięso marynowane w ziołach, podane z orzeźwiającym jogurtem i cytryną. Idealne na wykwintny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kotleciki jagnięce z nadzieniem z fety, oliwek i suszonych pomidorów. Aromatyczne mięso przyprawione kolendrą i kuminem, perfekcyjnie grillowane dla pełni smaku. Idealne na obiad lub kolację.
łatwe
70 min.
4 os.
Soczysta jagnięcina duszona z aromatycznym czosnkiem i cynamonem. Delikatne mięso rozpływa się w ustach, a orientalne przyprawy nadają potrawie wyjątkowy charakter. Idealna na rodzinny obiad.