- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
łatwe
30 min.
3 os.
Kremowe farfalle z sosem z sera pleśniowego, suszonymi pomidorami i pieczoną szynką. Szybki i wykwintny obiad, który zachwyci smakoszy makaronu i wyrazistych serów. Idealne danie na rodzinny posiłek.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.
łatwe
30 min.
3 os.
Kremowe farfalle z sosem z sera pleśniowego, suszonymi pomidorami i pieczoną szynką. Szybki i wykwintny obiad, który zachwyci smakoszy makaronu i wyrazistych serów. Idealne danie na rodzinny posiłek.
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
Odkryj sprawdzone metody wekowania fasolki szparagowej na zimę. Dowiedz się, jak prawidłowo przygotować, blanszować i zakonserwować młode strąki, zachowując ich smak, wartości odżywcze i chrupkość przez cały rok.