łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i prosty kurczak w sosie pieczarkowo-serowym - idealne danie dla zabieganych. Delikatne mięso z aromatycznymi pieczarkami i kremowym sosem, gotowe w zaledwie 30 minut. Doskonały pomysł na codzienny obiad!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjne gołąbki z mięsno-ryżowym nadzieniem w liściach kapusty. Domowe, pieczone danie, idealne na rodzinny obiad. Prosty przepis na pyszne gołąbki, które najlepiej smakują dzień po przygotowaniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste, chrupiące udka z kurczaka pieczone w miodowo-musztardowej marynacie. Prosty przepis na aromatyczne danie, które możesz przygotować na ostro lub łagodnie. Ekonomiczny obiad do 15 zł.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysty kurczak z patelni - szybki i prosty przepis na pyszne danie gotowe w 15 minut. Idealne rozwiązanie dla zabieganych osób, które cenią sobie smaczne posiłki bez długiego gotowania.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj przepis na tradycyjne kotlety de volaille - soczyste piersi z kurczaka nadziewane aromatycznym masłem ziołowym, w chrupiącej panierce. Idealne na niedzielny obiad z ziemniakami i surówką.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta pierś z kurczaka w majonezie - prosty przepis na aromatyczne danie z grilla. Wystarczą tylko 3 składniki: filet z kurczaka, majonez Babuni Hellmann's i przyprawa do mięs Knorr, by stworzyć pyszny, domowy obiad w kilka minut.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny kotlet schabowy z duszoną kapustą - klasyka polskiej kuchni. Chrupiąca panierka, soczyste mięso i aromatyczna kapusta tworzą idealny domowy obiad, który najlepiej smakuje z ziemniakami z koperkiem.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybki i prosty kurczak w sosie pieczarkowo-serowym - idealne danie dla zabieganych. Delikatne mięso z aromatycznymi pieczarkami i kremowym sosem, gotowe w zaledwie 30 minut. Doskonały pomysł na codzienny obiad!
łatwe
90 min.
8 os.
Tradycyjne gołąbki z mięsno-ryżowym nadzieniem w liściach kapusty. Domowe, pieczone danie, idealne na rodzinny obiad. Prosty przepis na pyszne gołąbki, które najlepiej smakują dzień po przygotowaniu.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste, chrupiące udka z kurczaka pieczone w miodowo-musztardowej marynacie. Prosty przepis na aromatyczne danie, które możesz przygotować na ostro lub łagodnie. Ekonomiczny obiad do 15 zł.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysty kurczak z patelni - szybki i prosty przepis na pyszne danie gotowe w 15 minut. Idealne rozwiązanie dla zabieganych osób, które cenią sobie smaczne posiłki bez długiego gotowania.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej i świeżej z różnymi rodzajami mięsa, grzybami leśnymi i suszonymi śliwkami. Długo gotowany, idealny na święta Bożego Narodzenia i rodzinne obiady. Smakuje jeszcze lepiej odgrzany!
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj przepis na tradycyjne kotlety de volaille - soczyste piersi z kurczaka nadziewane aromatycznym masłem ziołowym, w chrupiącej panierce. Idealne na niedzielny obiad z ziemniakami i surówką.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta pierś z kurczaka w majonezie - prosty przepis na aromatyczne danie z grilla. Wystarczą tylko 3 składniki: filet z kurczaka, majonez Babuni Hellmann's i przyprawa do mięs Knorr, by stworzyć pyszny, domowy obiad w kilka minut.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjny kotlet schabowy z duszoną kapustą - klasyka polskiej kuchni. Chrupiąca panierka, soczyste mięso i aromatyczna kapusta tworzą idealny domowy obiad, który najlepiej smakuje z ziemniakami z koperkiem.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny bigos domowy z kiszonej i białej kapusty z dodatkiem różnych mięs. Poznaj przepis na to klasyczne polskie danie jednogarnkowe, idealne na zimowe dni. Rozgrzewający i pełen smaku przysmak kuchni polskiej.