średnie
90 min.
8 os.
Soczysta pieczeń cielęca z aromatycznym estragonem, przygotowana tradycyjną metodą marynowania i duszenia. Delikatne mięso w winnym sosie to klasyka polskiej kuchni na specjalne okazje.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 września, 2025
łatwe
90 min.
4 os.
Soczysta pieczona cielęcina z aromatycznymi pieczarkami i gnocci. Delikatne mięso, przyprawione i pieczone do perfekcji, podane z włoskimi kluseczkami i świeżą sałatą. Idealny obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 sierpnia, 2025
Odkryj sekrety kotletów francuskich - polskiego dania z europejskimi wpływami. Poznaj tradycyjne receptury i nowoczesne interpretacje tego wyjątkowego przysmaku, który łączy historię z kulinarną innowacją.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj sekret idealnego sznycla - tradycyjnego dania z cienkiego płata mięsa. Poznaj jego pochodzenie, składniki i techniki przygotowania, które nadają mu charakterystyczną chrupkość i wyjątkowy smak.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.
średnie
90 min.
8 os.
Soczysta pieczeń cielęca z aromatycznym estragonem, przygotowana tradycyjną metodą marynowania i duszenia. Delikatne mięso w winnym sosie to klasyka polskiej kuchni na specjalne okazje.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczysta pieczona cielęcina z aromatycznymi pieczarkami i gnocci. Delikatne mięso, przyprawione i pieczone do perfekcji, podane z włoskimi kluseczkami i świeżą sałatą. Idealny obiad dla całej rodziny.
Odkryj sekrety kotletów francuskich - polskiego dania z europejskimi wpływami. Poznaj tradycyjne receptury i nowoczesne interpretacje tego wyjątkowego przysmaku, który łączy historię z kulinarną innowacją.
Odkryj sekret idealnego sznycla - tradycyjnego dania z cienkiego płata mięsa. Poznaj jego pochodzenie, składniki i techniki przygotowania, które nadają mu charakterystyczną chrupkość i wyjątkowy smak.
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.