łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kiełbaski owinięte boczkiem, podane z domowym sosem śliwkowym. Idealne danie obiadowe, łatwe w przygotowaniu. Połączenie słodko-słonych smaków zachwyci całą rodzinę.
średnie
30 min.
4 os.
Odkryj tradycyjną tartę alzacką z chrupiącym boczkiem, karmelizowaną cebulą i kremowym serem na cieście francuskim. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci smakiem i wyglądem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kiełbaski owinięte boczkiem, podane z domowym sosem śliwkowym. Idealne danie obiadowe, łatwe w przygotowaniu. Połączenie słodko-słonych smaków zachwyci całą rodzinę.
średnie
30 min.
4 os.
Odkryj tradycyjną tartę alzacką z chrupiącym boczkiem, karmelizowaną cebulą i kremowym serem na cieście francuskim. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci smakiem i wyglądem.
Odkryj tradycyjne techniki przygotowania raków w kuchni polskiej szlachty. Poznaj historię tego wykwintnego przysmaku, obecnego na magnackich stołach od średniowiecza do XIX wieku.