Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Soczyste kiełbaski owinięte boczkiem, podane z domowym sosem śliwkowym. Idealne danie obiadowe, łatwe w przygotowaniu. Połączenie słodko-słonych smaków zachwyci całą rodzinę.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste szaszłyczki z owoców morza z grilla - połączenie delikatnych krewetek i ryby w aromatycznej marynacie z limonką i kolendrą. Szybkie danie z grilla gotowe w 30 minut. Idealne na letnie spotkania.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Pyszna włoska lasagne z owocami morza - klasyczne danie w śródziemnomorskim wydaniu. Soczyste owoce morza, aromatyczny sos pomidorowy i kremowa śmietana tworzą wykwintne połączenie smaków.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    30 min.

    4 os.

    Odkryj tradycyjną tartę alzacką z chrupiącym boczkiem, karmelizowaną cebulą i kremowym serem na cieście francuskim. Szybki przepis na aromatyczne danie, które zachwyci smakiem i wyglądem.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    3 os.

    Pyszne mule w sosie winnym z czosnkiem i papryczką chili. Szybkie danie owoców morza, idealne na kolację z bagietką. Delikatne małże w aromatycznym sosie z masłem i natką pietruszki.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025

    Odkryj jak przygotować pełnowartościowe dania z krewetek w zaledwie kilka minut! Poznaj proste przepisy idealne dla zabieganych osób, które cenią sobie szybkie i zdrowe posiłki bez kompromisów smakowych.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025

    Odkryj ośmiornicę - wykwintny przysmak kuchni śródziemnomorskiej. Poznaj tradycyjne metody przygotowania tego morskiego skarbu w Grecji, Hiszpanii i Włoszech oraz jego wyjątkowe walory kulinarne.