Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (48)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Do 60 min ×
  • Wołowina ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Pokaż (48)
Anuluj
  • Zrazy zawijane
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    Zrazy zawijane
    0 (0)
    medium

    średnie

    60 min.

    6 os.

    Tradycyjne zrazy zawijane z wołowiny nadziewane ogórkiem kiszonym, boczkiem i cebulą, duszone w aromatycznym sosie. Kruche, soczyste mięso idealne z kaszą lub ziemniakami. Klasyka polskiej kuchni w prostym przepisie.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Zrazy kasztelańskie
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
    Zrazy kasztelańskie
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjne zrazy kasztelańskie z wołowiny z farszem grzybowo-cebulowym. Delikatne mięso duszone w aromatycznym sosie śmietanowym, idealne z kaszą gryczaną lub kluskami. Domowy przepis na wykwintne danie z polskiej kuchni.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Zrazy wołowe w sosie cebulowym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 czerwca, 2025
    Zrazy wołowe w sosie cebulowym
    0 (0)
    medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjne zrazy wołowe w aromatycznym sosie cebulowym - soczyste, zawijane mięso z boczkiem i ogórkiem, duszone do miękkości. Idealne danie obiadowe podawane z kaszą.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Pieczony rostbef z sosem cebulowym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 lipca, 2025
    Pieczony rostbef z sosem cebulowym
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysty pieczony rostbef z aromatycznym sosem cebulowym i suszonymi pomidorami. Delikatne mięso marynowane w przyprawach, perfekcyjnie upieczone i podane z bogatym w smaku dodatkiem. Idealne danie główne na wyjątkowe okazje.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Mięso na burgery
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 czerwca, 2025
    Mięso na burgery
    0 (0)
    easy

    łatwe

    50 min.

    6 os.

    Odkryj sekret soczystych domowych burgerów z wołowiny! Poznaj sprawdzone wskazówki wyboru mięsa, mielenia i przyprawiania. Naucz się jak uformować idealne kotlety, które zachowają soczystość podczas grillowania.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Gulasz po węgiersku
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 lipca, 2025
    Gulasz po węgiersku
    0 (0)
    medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjny gulasz po węgiersku - aromatyczne danie jednogarnkowe z mięsem, boczkiem i ziemniakami. Prosty przepis na sycący obiad, który rozpływa się w ustach. Idealne danie na rodzinny posiłek.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Wołowe steki z grilla
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 czerwca, 2025
    Wołowe steki z grilla
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczyste steki wołowe z grilla w aromatycznej marynacie miodowo-ziołowej. Dowiedz się, jak wybrać najlepsze mięso i przygotować idealny stek, który zachwyci smakiem zarówno na ciepło, jak i na zimno.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Gulasz wołowy z musztardą
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 lipca, 2025
    Gulasz wołowy z musztardą
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Aromatyczny gulasz wołowy z musztardą - tradycyjne danie z delikatnie pikantnym sosem. Mięso duszone z warzywami, grzybami i chlebem tworzy kremową konsystencję. Idealny na obiad z puree ziemniaczanym lub kaszą.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Bitki wołowe z pieczarkami i śmietaną
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 lipca, 2025
    Bitki wołowe z pieczarkami i śmietaną
    0 (0)
    easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Soczyste bitki wołowe z pieczarkami w kremowym sosie śmietanowym - klasyczne danie, które rozpływa się w ustach. Idealny przepis na rodzinny obiad lub uroczystą kolację. Podawaj z purée ziemniaczanym lub kaszą.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni123Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top