średnie
60 min.
4 os.
Delikatny łosoś w kremowym sosie koperkowym - idealne danie dla osób, które unikają ryb ze względu na ich aromat. Prosty przepis na soczystego łososia, który doskonale komponuje się z ziemniakami, ryżem lub warzywami.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
łatwe
60 min.
6 os.
Kremowa ryba zapiekana w cieście filo - szybki i elegancki przepis na delikatne danie rybne. Soczyste kawałki ryby w aromatycznym sosie jogurtowym, przykryte chrupiącymi płatkami ciasta filo.
łatwe
60 min.
5 os.
Pyszna ryba po japońsku - klasyczny przepis na obsmażane plastry ryby w panierce, przekładane warstwami korniszonów, cebuli i papryki, zalane aromatyczną zalewą pomidorową. Idealna na przyjęcia i święta!
średnie
50 min.
5 os.
Odkryj przepis na pikantne pstrągi w liściach chrzanu - soczysta ryba z warzywami, zawinięta w aromatyczne liście i pieczona z masłem ziołowym. Idealne danie dla miłośników wyrazistych smaków.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
średnie
60 min.
4 os.
Delikatny łosoś w kremowym sosie koperkowym - idealne danie dla osób, które unikają ryb ze względu na ich aromat. Prosty przepis na soczystego łososia, który doskonale komponuje się z ziemniakami, ryżem lub warzywami.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
łatwe
60 min.
6 os.
Kremowa ryba zapiekana w cieście filo - szybki i elegancki przepis na delikatne danie rybne. Soczyste kawałki ryby w aromatycznym sosie jogurtowym, przykryte chrupiącymi płatkami ciasta filo.
łatwe
60 min.
5 os.
Pyszna ryba po japońsku - klasyczny przepis na obsmażane plastry ryby w panierce, przekładane warstwami korniszonów, cebuli i papryki, zalane aromatyczną zalewą pomidorową. Idealna na przyjęcia i święta!
średnie
50 min.
5 os.
Odkryj przepis na pikantne pstrągi w liściach chrzanu - soczysta ryba z warzywami, zawinięta w aromatyczne liście i pieczona z masłem ziołowym. Idealne danie dla miłośników wyrazistych smaków.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.