• Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    medium

    średnie

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysta karkówka z białą fasolą Jaś w aromatycznym sosie pomidorowym. Tradycyjne polskie danie jednogarnkowe, idealne na sycący obiad. Łatwy przepis na pyszną potrawę z mięsem i fasolą.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Aromatyczny hiszpański gulasz z białą fasolą, mięsem i czerwonym winem. Rozgrzewające danie jednogarnkowe z nutą rozmarynu i chilli, idealne na sycący obiad w chłodne dni.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Soczysta wołowina z fasolą w stylu tex-mex - pikantne danie jednogarnkowe z aromatycznymi przyprawami. Idealne z ryżem lub tortillami kukurydzianymi. Szybki i sycący obiad dla miłośników kuchni meksykańskiej.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 lipca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Odkryj pikantną fasolkę z chorizo - hiszpańskie danie pełne wyrazistych smaków. Biała fasola duszona z aromatyczną kiełbasą chorizo, cebulą i czosnkiem tworzy rozgrzewające danie idealne na chłodne dni. Podawaj z pieczywem!

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczną brazylijską feijoadę - aromatyczną potrawę z fasoli, żeberek, chorizo i boczku. Proste przygotowanie z Sosem Knorr gwarantuje bogaty smak tej tradycyjnej potrawy.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 lipca, 2025
    easy

    łatwe

    60 min.

    4 os.

    Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem w sosie pomidorowym. Proste, sycące danie jednogarnkowe, idealne na obiad. Łatwy przepis na klasyczną potrawę kuchni polskiej, gotowaną na wolnym ogniu.