łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna polska ryba po grecku - soczyste filety rybne pod warzywną kołderką z marchewki i cebuli. Idealna na Wigilię lub codzienny obiad. Proste danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Sprawdzony przepis na 6 porcji.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna ryba w chrupiącej panierce z placków ziemniaczanych Knorr. Delikatne kawałki ryby otulone w aromatycznym cieście z czerwoną cebulą, usmażone na złoty kolor. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatna ryba gotowana w wermucie z koperkiem włoskim, bulionem Knorr i aromatycznymi ziołami. Pieczona z pomidorami i czosnkiem, podawana z chrupiącą bagietką. Doskonały przepis na wykwintny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
6 os.
Soczysta ryba pieczona w liściu bananowca z krewetkami i ananasem w aromatycznym sosie azjatyckim. Egzotyczne danie z nutą limonki, trawy cytrynowej i kolendry, idealne na wyjątkową kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sum lub miętus pieczony w śmietanie - proste danie rybne przygotowane w piekarniku. Delikatne filety bez skóry, skropione cytryną i upieczone do perfekcji. Idealne na obiad lub kolację.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna polska ryba po grecku - soczyste filety rybne pod warzywną kołderką z marchewki i cebuli. Idealna na Wigilię lub codzienny obiad. Proste danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Sprawdzony przepis na 6 porcji.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna ryba w chrupiącej panierce z placków ziemniaczanych Knorr. Delikatne kawałki ryby otulone w aromatycznym cieście z czerwoną cebulą, usmażone na złoty kolor. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatna ryba gotowana w wermucie z koperkiem włoskim, bulionem Knorr i aromatycznymi ziołami. Pieczona z pomidorami i czosnkiem, podawana z chrupiącą bagietką. Doskonały przepis na wykwintny obiad.
łatwe
45 min.
6 os.
Soczysta ryba pieczona w liściu bananowca z krewetkami i ananasem w aromatycznym sosie azjatyckim. Egzotyczne danie z nutą limonki, trawy cytrynowej i kolendry, idealne na wyjątkową kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sum lub miętus pieczony w śmietanie - proste danie rybne przygotowane w piekarniku. Delikatne filety bez skóry, skropione cytryną i upieczone do perfekcji. Idealne na obiad lub kolację.