- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
łatwe
40 min.
4 os.
Ekspresowe faszerowane papryki z wędzonym serem - szybki i efektowny przepis na sycący obiad lub przystawkę. Soczyste papryki wypełnione aromatycznym farszem mięsnym z dodatkiem wędzonego sera.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszne naleśniki a la burrito z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Ten meksykański przysmak to idealne danie obiadowe lub kolacja. Szybkie, sycące i pełne smaku - doskonałe na każdą okazję!
łatwe
45 min.
4 os.
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i sosem pomidorowym, zapiekana z mozzarellą. Szybki i wykwintny przepis na rodzinny obiad lub kolację. Idealne danie dla poszukujących oryginalnych pomysłów kulinarnych.
średnie
45 min.
4 os.
Odkryj autentyczne meksykańskie smaki z naszym przepisem na burrito z mięsem mielonym. Soczyste mięso, kolorowe papryki, fasola i kukurydza zawinięte w chrupiącą tortillę - idealne na szybki obiad lub imprezę.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne pieczarkowe chili con carne z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne, treściwe danie kuchni meksykańskiej z wyrazistymi przyprawami. Łatwe w przygotowaniu, idealne z ryżem lub tortillą.
łatwe
45 min.
6 os.
Odkryj autentyczne chili con carne - pikantne danie meksykańskie z mielonym mięsem, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne przyprawy, łatwe przygotowanie w jednym garnku. Idealne na przyjęcia, świetne z serem i nachosami lub w tortilli.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany mięsem mielonym i serem feta. Soczyste połączenie wołowiny i jagnięciny z aromatycznymi przyprawami, warzywami i rodzynkami. Idealne danie dla początkujących i sceptyków bakłażana.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszne chili con carne zapiekane w tortilli - meksykańska uczta w polskim wydaniu! Soczyste mięso mielone z fasolą i kukurydzą zawinięte w chrupiącą tortillę. Idealne na obiad lub imprezę w meksykańskim stylu.
łatwe
45 min.
4 os.
Pikantne chilli con carne z mieloną wołowiną, czerwoną fasolą i przyprawami. Podawane z chrupiącą tortillą, krążkami cebuli i świeżą kolendrą. Idealne danie jednogarnkowe na ostry obiad.
łatwe
40 min.
4 os.
Ekspresowe faszerowane papryki z wędzonym serem - szybki i efektowny przepis na sycący obiad lub przystawkę. Soczyste papryki wypełnione aromatycznym farszem mięsnym z dodatkiem wędzonego sera.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszne naleśniki a la burrito z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Ten meksykański przysmak to idealne danie obiadowe lub kolacja. Szybkie, sycące i pełne smaku - doskonałe na każdą okazję!
łatwe
45 min.
4 os.
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i sosem pomidorowym, zapiekana z mozzarellą. Szybki i wykwintny przepis na rodzinny obiad lub kolację. Idealne danie dla poszukujących oryginalnych pomysłów kulinarnych.
średnie
45 min.
4 os.
Odkryj autentyczne meksykańskie smaki z naszym przepisem na burrito z mięsem mielonym. Soczyste mięso, kolorowe papryki, fasola i kukurydza zawinięte w chrupiącą tortillę - idealne na szybki obiad lub imprezę.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne pieczarkowe chili con carne z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne, treściwe danie kuchni meksykańskiej z wyrazistymi przyprawami. Łatwe w przygotowaniu, idealne z ryżem lub tortillą.
łatwe
45 min.
6 os.
Odkryj autentyczne chili con carne - pikantne danie meksykańskie z mielonym mięsem, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne przyprawy, łatwe przygotowanie w jednym garnku. Idealne na przyjęcia, świetne z serem i nachosami lub w tortilli.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany mięsem mielonym i serem feta. Soczyste połączenie wołowiny i jagnięciny z aromatycznymi przyprawami, warzywami i rodzynkami. Idealne danie dla początkujących i sceptyków bakłażana.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszne chili con carne zapiekane w tortilli - meksykańska uczta w polskim wydaniu! Soczyste mięso mielone z fasolą i kukurydzą zawinięte w chrupiącą tortillę. Idealne na obiad lub imprezę w meksykańskim stylu.
łatwe
45 min.
4 os.
Pikantne chilli con carne z mieloną wołowiną, czerwoną fasolą i przyprawami. Podawane z chrupiącą tortillą, krążkami cebuli i świeżą kolendrą. Idealne danie jednogarnkowe na ostry obiad.