łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty pieczony udziec z indyka marynowany w aromatycznej mieszance czosnku, miodu i przypraw. Prosty przepis na delikatne mięso, które po długim pieczeniu w rękawie zachwyci każdego swoim smakiem i kruchością.
średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjny przepis na kaczkę po staropolsku z farszem z kaszy, wątróbki i cebuli. Dowiedz się jak prawidłowo przygotować tę wykwintną potrawę kuchni polskiej, idealną na świąteczny stół.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysta karkówka po diabelsku w pikantnej marynacie. Delikatne plastry mięsa, marynowane przez 12 godzin i smażone do miękkości. Idealna propozycja na ostry, aromatyczny obiad dla miłośników wyrazistych smaków.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny karp faszerowany w galarecie - wykwintne danie świąteczne z delikatnym farszem z bułki, migdałów i rodzynek, podane w aromatycznej galarecie. Idealne na wyjątkowe okazje i wigilijny stół.
średnie
90 min.
2 os.
Soczyste golonki duszone w kapuście kiszonej z marchewką i cebulą, przyprawione Fixem Knorr i pieczone w rękawie. Tradycyjne danie dopełnione piwem dla idealnego smaku i aromatu.
średnie
90 min.
2 os.
Tradycyjna golonka pomorska duszona w aromatycznym sosie pomidorowym. Soczyste mięso oddzielone od kości, podane z ziemniakami. Prosty przepis na pyszne, domowe danie obiadowe.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny kociołek z ogniska z warstwami ziemniaków, kapusty, marchewki i boczku. Proste danie przygotowane na ogniu lub w piekarniku, idealne na biwak lub rodzinne spotkanie przy ognisku.
średnie
90 min.
6 os.
Odkryj przepis na soczystego wędzonego kurczaka na winnej kapuście - francuska inspiracja w polskim wydaniu. Delikatne mięso z chrupiącą kapustą duszoną w winie i aromatycznymi przyprawami. Idealne danie obiadowe!
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty pieczony udziec z indyka marynowany w aromatycznej mieszance czosnku, miodu i przypraw. Prosty przepis na delikatne mięso, które po długim pieczeniu w rękawie zachwyci każdego swoim smakiem i kruchością.
średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjny przepis na kaczkę po staropolsku z farszem z kaszy, wątróbki i cebuli. Dowiedz się jak prawidłowo przygotować tę wykwintną potrawę kuchni polskiej, idealną na świąteczny stół.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysta karkówka po diabelsku w pikantnej marynacie. Delikatne plastry mięsa, marynowane przez 12 godzin i smażone do miękkości. Idealna propozycja na ostry, aromatyczny obiad dla miłośników wyrazistych smaków.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny karp faszerowany w galarecie - wykwintne danie świąteczne z delikatnym farszem z bułki, migdałów i rodzynek, podane w aromatycznej galarecie. Idealne na wyjątkowe okazje i wigilijny stół.
średnie
90 min.
2 os.
Soczyste golonki duszone w kapuście kiszonej z marchewką i cebulą, przyprawione Fixem Knorr i pieczone w rękawie. Tradycyjne danie dopełnione piwem dla idealnego smaku i aromatu.
średnie
90 min.
2 os.
Tradycyjna golonka pomorska duszona w aromatycznym sosie pomidorowym. Soczyste mięso oddzielone od kości, podane z ziemniakami. Prosty przepis na pyszne, domowe danie obiadowe.
średnie
90 min.
8 os.
Tradycyjny kociołek z ogniska z warstwami ziemniaków, kapusty, marchewki i boczku. Proste danie przygotowane na ogniu lub w piekarniku, idealne na biwak lub rodzinne spotkanie przy ognisku.
średnie
90 min.
6 os.
Odkryj przepis na soczystego wędzonego kurczaka na winnej kapuście - francuska inspiracja w polskim wydaniu. Delikatne mięso z chrupiącą kapustą duszoną w winie i aromatycznymi przyprawami. Idealne danie obiadowe!