• Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    3 os.

    Pyszne leczo z wołowiną i papryką - tradycyjne danie jednogarnkowe, które duszone powoli nabiera intensywnego smaku. Idealne na obiad dla całej rodziny. Proste w przygotowaniu i sycące.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjny gulasz wołowy z papryką, marchewką i fasolą. Soczyste mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr tworzy aromatyczne, rozgrzewające danie idealne na obiad.

  • easy

    łatwe

    110 min.

    6 os.

    Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    4 os.

    Aromatyczny gulasz wołowy na Guinessie o niesamowitym smaku, który zachwyci każdego. Idealne danie z puree ziemniaczanym lub z batatów. Prosty przepis na wyjątkowy obiad, który zawsze smakuje.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 lipca, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    5 os.

    Tradycyjny gulasz wołowy - soczyste mięso duszone z cebulą i czosnkiem, zagęszczone śmietaną. Prosty przepis na aromatyczne, rozgrzewające danie idealne na rodzinny obiad.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 lipca, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    2 os.

    Aromatyczny gulasz wołowy z kurkami i rozmarynem. Delikatne mięso duszone z grzybami leśnymi, cebulą i śmietanką. Idealne danie obiadowe na chłodniejsze dni, podawane z ziemniakami.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 października, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    4 os.

    Pyszny gulasz wołowy z dynią, pieczarkami i aromatycznymi przyprawami. Delikatne mięso marynowane w jałowcu i musztardzie, duszone z jesiennymi warzywami. Idealny na rodzinny obiad.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 17 lipca, 2025
    hard

    trudne

    90 min.

    8 os.

    Klasyczny przepis na Boeuf Bourguignon według Julii Child - tradycyjne francuskie danie z wołowiny duszonej z boczkiem, cebulkami perłowymi i warzywami w bogatym sosie. Idealne na wyjątkową kolację.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 sierpnia, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    4 os.

    Soczysta wołowina duszona w winie z ziemniakami i aromatycznymi ziołami. Tradycyjny przepis na rozgrzewające danie, idealne na obiad. Mięso delikatnie przesmażone z cebulą i czosnkiem, doprawione pomidorami i przyprawami.