Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (54)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • > 60 min ×
  • Wołowina ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (54)
Anuluj
  • Gulasz wołowy z kaszą gryczaną
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 lipca, 2025
    Gulasz wołowy z kaszą gryczaną
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Aromatyczny gulasz wołowy z kaszą gryczaną - sycące danie dla całej rodziny. Delikatna wołowina duszona z warzywami i przyprawami, podana z pożywną kaszą. Idealny pomysł na rozgrzewający, domowy obiad.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Pieczeń wołowa w sosie z pieczarkami
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 czerwca, 2025
    Pieczeń wołowa w sosie z pieczarkami
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Soczysta pieczeń wołowa w aromatycznym sosie pieczarkowym. Dowiedz się jak przygotować kruche mięso marynowane w cebuli i upiec je do perfekcji. Idealny przepis na rodzinny obiad z dodatkiem ziemniaków.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Gulasz po węgiersku z mięsem wołowym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 czerwca, 2025
    Gulasz po węgiersku z mięsem wołowym
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjny gulasz po węgiersku z soczystą wołowiną, aromatyczną papryką i ziemniakami. Pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe idealne na rodzinny obiad. Łatwy przepis na klasyk kuchni węgierskiej.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Nadziewane roladki wołowe
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 lipca, 2025
    Nadziewane roladki wołowe
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne śląskie roladki wołowe nadziewane ogórkiem i cebulą, duszone w aromatycznym sosie. Idealne na niedzielny obiad z kluskami śląskimi i modrą kapustą. Proste w przygotowaniu, soczyste i pełne smaku danie główne.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Wołowina po burgundzku podana z kaszą
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 lipca, 2025
    Wołowina po burgundzku podana z kaszą
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjna wołowina po burgundzku z kaszą gryczaną - aromatyczne danie jednogarnkowe z soczystym mięsem, warzywami i czerwonym winem. Idealny przepis na sycący obiad dla całej rodziny.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Burger de Lux
    Blog, Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 czerwca, 2025
    Burger de Lux
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    2 os.

    Pyszny domowy burger z soczystym mięsem wołowym, chrupiącym boczkiem i serem. Przygotowany z Fixem Knorr i Majonezem Babuni Hellmann's. Idealna propozycja na grilla lub domowy obiad.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Tradycyjny gulasz z oregano
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 sierpnia, 2025
    Tradycyjny gulasz z oregano
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjny gulasz wołowy z oregano, marchewką i ziemniakami. Aromatyczne danie jednogarnkowe z dodatkiem fasolki szparagowej i Kostki do mięs Knorr. Prosty przepis na sycący obiad dla całej rodziny.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Bitki wołowe ze śliwkami
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 sierpnia, 2025
    Bitki wołowe ze śliwkami
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne bitki wołowe ze śliwkami - klasyczne danie kuchni polskiej. Delikatnie ubite mięso duszone z aromatycznymi przyprawami i słodkimi śliwkami. Idealne z kluskami śląskimi lub kaszą gryczaną. Prawdziwy domowy smak!

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Wołowina z Piemontu duszona z winem
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 lipca, 2025
    Wołowina z Piemontu duszona z winem
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjna wołowina po piemoncku duszona w czerwonym winie z warzywami. Aromatyczne, soczyste danie prosto z włoskich Alp - idealne na obiad lub kolację z przyjaciółmi. Podawaj z gnocchi dla autentycznego smaku Włoch.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni123Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top