Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (49)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • > 60 min ×
  • Kurczak ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (49)
Anuluj
  • Pieczony kurczak z bakaliami
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 czerwca, 2025
    Pieczony kurczak z bakaliami
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczysty pieczony kurczak z bakaliami, cynamonem i goździkami. Wykwintne połączenie słodkich suszonych owoców i pikantnych przypraw tworzy aromatyczny sos idealny do niedzielnego obiadu. Prosty przepis na wyjątkowe danie.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kurczak faszerowany pieczarkami i boczkiem
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
    Kurczak faszerowany pieczarkami i boczkiem
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste połączenie smaków - kurczak faszerowany pieczarkami i boczkiem. Prosty przepis na aromatyczne danie z chrupiącą skórką i pysznym nadzieniem z grzybów, boczku i bagietki. Idealny na rodzinny obiad!

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Brazylijski kurczak z napojem kokosowym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 lipca, 2025
    Brazylijski kurczak z napojem kokosowym
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Odkryj soczystego brazylijskiego kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony w mleku kokosowym z imbirem i jalapeno. Egzotyczne danie obiadowe z nutą kolendry i kurkumy, idealne z ryżem basmati.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Makaronowe muszle faszerowane kurczakiem
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 czerwca, 2025
    Makaronowe muszle faszerowane kurczakiem
    0 (0)
    easy

    łatwe

    70 min.

    4 os.

    Odkryj przepis na makaronowe muszle faszerowane kurczakiem w aromatycznym sosie pomidorowym. Włoskie conchiglie nadziewane soczystym mięsem, serem i orzechami to eleganckie danie, które zachwyci gości i domowników.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kurczak w sosie cytrynowym po grecku
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 sierpnia, 2025
    Kurczak w sosie cytrynowym po grecku
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczyste udka z kurczaka w aromatycznym sosie cytrynowym, pieczone w rękawie i podane z chrupiącą kruszonką parmezanową. Grecka inspiracja z dodatkiem fety i świeżego szpinaku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Faszerowany kurczak z rozmarynem
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 sierpnia, 2025
    Faszerowany kurczak z rozmarynem
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Soczysty faszerowany kurczak z rozmarynem - idealne danie na niedzielny obiad. Aromatyczny farsz z boczkiem, cebulą i ziołami, oraz chrupiąca, złocista skórka zadowolą całą rodzinę. Prosty przepis na wyjątkową okazję.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Chrupiące pałki z orzechami pekan
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 sierpnia, 2025
    Chrupiące pałki z orzechami pekan
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Chrupiące pałki z kurczaka z orzechami pekan - soczyste mięso w aromatycznej panierce z dodatkiem sera i orzechów. Idealne danie obiadowe, które zachwyci chrupkością i bogatym smakiem.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kurczak w serowej panierce
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Kurczak w serowej panierce
    0 (0)
    easy

    łatwe

    70 min.

    3 os.

    Soczyste kawałki kurczaka w chrupiącej serowej panierce Knorr, pieczone z ziemniakami i warzywami. Prosty przepis na pyszny obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i aromatem.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Pieczone podudzia z pieczarkami i szalotką
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Pieczone podudzia z pieczarkami i szalotką
    0 (0)
    easy

    łatwe

    75 min.

    4 os.

    Soczyste podudzia z kurczaka pieczone z pieczarkami i szalotką. Łatwy przepis na chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku mięso, doprawione przyprawą Knorr z czosnkiem. Idealne danie obiadowe dla całej rodziny.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni123Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top