Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (120)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • > 60 min ×
  • Kapusta ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (120)
Anuluj
  • Żebra po kasselsku
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
    Żebra po kasselsku
    0 (0)
    hard

    trudne

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Pierogi z mięsem i kapustą
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Pierogi z mięsem i kapustą
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjne pierogi z mięsem i kapustą - delikatne ciasto z soczystym farszem mięsno-kapuścianym. Poznaj przepis na polskie danie, które łączy klasyczne smaki w niebanalne połączenie idealne na rodzinny obiad.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Żeberka w kapuście
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 lipca, 2025
    Żeberka w kapuście
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjne żeberka w kapuście kiszonej - aromatyczne, soczyste mięso duszone z kapustą i przyprawami. Domowy przepis na pyszne danie obiadowe, idealne na rodzinny posiłek. Sprawdź jak przygotować klasyk polskiej kuchni!

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Gołąbki z kapusty włoskiej
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 czerwca, 2025
    Gołąbki z kapusty włoskiej
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    4 os.

    Tradycyjne gołąbki z kapusty włoskiej z mięsno-ryżowym farszem w aromatycznym sosie pomidorowym. Delikatniejsze niż z białej kapusty, idealne na rodzinny obiad. Domowe, pyszne i sycące danie z polskiej kuchni.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulebiak z kapustą kiszoną
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 lipca, 2025
    Kulebiak z kapustą kiszoną
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    6 os.

    Tradycyjny kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami w cieście francuskim - pyszne danie kuchni wschodniej. Doskonały jako samodzielne danie lub dodatek do barszczu. Łatwy przepis na aromatyczny, domowy wypiek z Lubelszczyzny.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kulebiak z kapustą
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 czerwca, 2025
    Kulebiak z kapustą
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    6 os.

    Tradycyjny kulebiak z kapustą i grzybami - pyszne ciasto z aromatycznym farszem. Prosty przepis na domowe danie, idealne na świąteczny stół lub rodzinny obiad. Sprawdzony sposób przygotowania krok po kroku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Kapusta włoska faszerowana mięsem mielonym
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 lipca, 2025
    Kapusta włoska faszerowana mięsem mielonym
    0 (0)
    easy

    łatwe

    70 min.

    2 os.

    Pyszna kapusta włoska faszerowana mięsem mielonym - tradycyjny przepis na sycące danie obiadowe. Soczysta kapusta z aromatycznym nadzieniem mięsnym z dodatkiem czosnku i tymianku, pieczona do złocistej doskonałości.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Bigos staropolski
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Bigos staropolski
    0 (0)
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjny bigos staropolski - klasyczne danie z kapusty kiszonej i białej, mięsa oraz grzybów. Sekret smaku tkwi w naprzemiennym gotowaniu i studzeniu. Idealna potrawa na zimowe dni i spotkania rodzinne.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Golonka pieczona w kapuscie
    Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Golonka pieczona w kapuscie
    0 (0)
    easy

    łatwe

    90 min.

    3 os.

    Tradycyjna golonka pieczona w kapuście kiszonej - soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami, gotowane i zapiekane do złocistego koloru. Idealna na obiad z chrzanem, musztardą i zimnym piwem.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni123Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top