Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Dania główne

Filtrowane (19)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • > 60 min ×
  • Dla zdrowia ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (19)
Anuluj
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
    Szczupak w zalewie octowej – tradycyjny przepis z cebulą
    0 (0)

    Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
    Galert – tradycyjna polska galareta mięsna i jej przygotowanie
    0 (0)

    Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 maja, 2025
    Amur biały na wigilijnym stole – smak i ości tej wyjątkowej ryby
    0 (0)

    Odkryj amura białego jako alternatywę na wigilijnym stole. Poznaj charakterystykę tej azjatyckiej, roślinożernej ryby hodowanej w Polsce, jej walory smakowe oraz porady dotyczące ości. Idealna propozycja na świąteczną kolację.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 maja, 2025
    Kotlety rybne na parze w wolnowarze – zdrowe i pełne wartości
    0 (0)

    Odkryj zdrowy sposób przygotowania kotletów rybnych na parze w wolnowarze, który zachowuje do 40% więcej składników odżywczych. Poznaj technikę gotowania maksymalizującą wartości omega-3 i witamin w 2025 roku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 7 maja, 2025
    Ośmiornica – morski przysmak kuchni śródziemnomorskiej
    0 (0)

    Odkryj ośmiornicę - wykwintny przysmak kuchni śródziemnomorskiej. Poznaj tradycyjne metody przygotowania tego morskiego skarbu w Grecji, Hiszpanii i Włoszech oraz jego wyjątkowe walory kulinarne.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 maja, 2025
    Pasta gochujang – koreański przysmak i jego zastosowanie w kuchni
    0 (0)

    Odkryj tajniki pasty gochujang - tradycyjnego koreańskiego przysmaku o 2000-letniej historii. Poznaj jego wyjątkowy smak, zastosowanie w nowoczesnej kuchni i korzyści zdrowotne fermentowanego sosu chili.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
    Baleron białoruski z kurczaka – tradycyjny przepis krok po kroku
    0 (0)

    Odkryj autentyczny przepis na baleron białoruski z kurczaka - tradycyjną wędlinę, która ewoluowała z wieprzowej w drobiową wersję. Poznaj krok po kroku jak przygotować ten wyjątkowy element białoruskiego dziedzictwa kulinarnego.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
    Bob kiszony – jak jeść, do czego pasuje i jakie ma właściwości
    0 (0)

    Odkryj właściwości bobu kiszonego - tradycyjnego produktu fermentowanego. Dowiedz się, jak go przygotować, z czym podawać oraz jakie korzyści zdrowotne oferuje ta niedoceniana przekąska pełna probiotyków.

  • image_pdfZapisz jako PDF
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 kwietnia, 2025
    Pasta miso – zastosowanie i przygotowanie w kuchni japońskiej
    0 (0)

    Odkryj tradycyjną pastę miso - fermentowany skarb japońskiej kuchni z wielowiekową historią. Poznaj proces wytwarzania, rodzaje i zastosowania tego wyjątkowego produktu sojowego w 2025 roku.

  • image_pdfZapisz jako PDF
Poprzedni123Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top