łatwe
50 min.
3 os.
Chrupiące placki z dyni to pyszne i zdrowe danie obiadowe. Przygotowane z dyni hokkaido, jajek i mąki orkiszowej, mogą być serwowane samodzielnie lub jako dodatek do mięs i ryb. Proste i pożywne!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 czerwca, 2025
średnie
60 min.
4 os.
Pyszne pierożki z ciasta francuskiego nadziewane kremowym szpinakiem i serem feta. Domowe, chrupiące przystawki idealne na przyjęcie. Łatwe w przygotowaniu, gotowe w 35 minut.
średnie
60 min.
3 os.
Pyszne placki z cukinii - łatwy przepis na chrupiące placuszki warzywne z dodatkiem pora, dymki i koperku. Idealne na obiad lub kolację. Szybkie danie dla całej rodziny, które pokochasz!
średnie
60 min.
4 os.
Pyszny placek cebulowy z pomidorkami koktajlowymi i serem - domowa przekąska prosto z piekarnika. Idealne połączenie chrupiącego ciasta i aromatycznej cebuli. Prosty przepis na sycący obiad lub kolację.
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 10 lipca, 2025
Odkryj tradycyjne wielkopostne bułki ziemniaczane - wyjątkowy element polskiej kuchni postnej sięgający XVIII wieku. Poznaj historię i religijne znaczenie tego smacznego dania w okresie Wielkiego Postu.
łatwe
50 min.
3 os.
Chrupiące placki z dyni to pyszne i zdrowe danie obiadowe. Przygotowane z dyni hokkaido, jajek i mąki orkiszowej, mogą być serwowane samodzielnie lub jako dodatek do mięs i ryb. Proste i pożywne!
średnie
60 min.
4 os.
Pyszne pierożki z ciasta francuskiego nadziewane kremowym szpinakiem i serem feta. Domowe, chrupiące przystawki idealne na przyjęcie. Łatwe w przygotowaniu, gotowe w 35 minut.
średnie
60 min.
3 os.
Pyszne placki z cukinii - łatwy przepis na chrupiące placuszki warzywne z dodatkiem pora, dymki i koperku. Idealne na obiad lub kolację. Szybkie danie dla całej rodziny, które pokochasz!
średnie
60 min.
4 os.
Pyszny placek cebulowy z pomidorkami koktajlowymi i serem - domowa przekąska prosto z piekarnika. Idealne połączenie chrupiącego ciasta i aromatycznej cebuli. Prosty przepis na sycący obiad lub kolację.
Odkryj tradycyjne wielkopostne bułki ziemniaczane - wyjątkowy element polskiej kuchni postnej sięgający XVIII wieku. Poznaj historię i religijne znaczenie tego smacznego dania w okresie Wielkiego Postu.