Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą i boczkiem w sosie pomidorowym. Proste, sycące danie jednogarnkowe, idealne na obiad. Łatwy przepis na klasyczną potrawę kuchni polskiej, gotowaną na wolnym ogniu.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj sekret doskonałych fasolek po bretońsku dzięki domowej bułce tartej! Poznaj prosty przepis krok po kroku, który wzbogaci smak tej klasycznej potrawy o wyjątkową teksturę i aromat ziół.